Εσπα Παιδικοι Σταθμοι : ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΕΣΠΑ 2018 ΑΙΤΗΣΗ - xristika.gr - Όπως έχει αποκαλύψει ήδη το ipaidia.gr μέσα στον ιούνιο, θα μπορούν οι δικαιούχοι να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους για τις επιδοτούμενες θέσεις ( vouchers) των παιδιών τους στους παιδικούς σταθμούς, στους βρεφονηπιακούς και στα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών.

Εσπα Παιδικοι Σταθμοι : ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΕΣΠΑ 2018 ΑΙΤΗΣΗ - xristika.gr - Όπως έχει αποκαλύψει ήδη το ipaidia.gr μέσα στον ιούνιο, θα μπορούν οι δικαιούχοι να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους για τις επιδοτούμενες θέσεις ( vouchers) των παιδιών τους στους παιδικούς σταθμούς, στους βρεφονηπιακούς και στα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών.. Ξεκινούν τη δευτέρα 19/7/2021 και ώρα 11:00 έως 03/8/2021 και ώρα 23:59 οι ηλεκτρονικές αιτήσεις στην εεταα. Ξεκινούν οι αιτήσεις στο eetaa.gr. Όπως έχει αποκαλύψει ήδη το ipaidia.gr μέσα στον ιούνιο, θα μπορούν οι δικαιούχοι να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους για τις επιδοτούμενες θέσεις ( vouchers) των παιδιών τους στους παιδικούς σταθμούς, στους βρεφονηπιακούς και στα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών. Ξεκινούν αύριο, 17 ιουλίου και θα διαρκέσουν έως την τετάρτη 5 αυγούστου οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για τις επιδοτούμενες θέσεις νηπίων και παιδιών στους παιδικούς σταθμούς και στα κδαπ για το σχολικό. Ξεκινά από σήμερα δευτέρα 19 ιουλίου η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων για τη συμμετοχή των ενδιαφερόμενων στο πρόγραμμα «εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής.

Ξεκινούν οι αιτήσεις στο eetaa.gr. Διαβάστε στο xristika.gr ποιοι είναι οι δικαιούχοι… Τα προσωρινά αποτελέσματα του προγράμματος «εναρμόνιση. Πώς θα κάνετε ένσταση για τα προσωρινά αποτελέσματα. Ψάχνεις παιδικοί σταθμοί εσπα σε βόρεια προάστια;

ΚΔΑΠ Μαθαίνω: Παράταση της λήξης υποβολής των αιτήσεων ...
ΚΔΑΠ Μαθαίνω: Παράταση της λήξης υποβολής των αιτήσεων ... from www.prevezatoday.gr
Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για τα voucher των 180 ευρώ. Ή είναι ομογενείς ή είναι αλλοδαπές/αλλοδαποί από τρίτες χώρες και διαμένουν. Αυξάνονται κατά 10%, δηλαδή κατά 15.000, τα παιδιά που θα μπουν φέτος στους παιδικούς σταθμούς μέσω του προγράμματος της εεταα για τους παιδικούς σταθμούς εσπα, σύμφωνα με τον σχεδιασμό του υπουργείου εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων όπως αναφέρει το dikaiologitika.gr. Κριτήρια οι ωφελούμενες/νοι της δράσης θα πρέπει να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις: Διαβάστε στο xristika.gr ποιοι είναι οι δικαιούχοι… Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την έναρξη των αιτήσεων για τους παιδικούς σταθμούς εσπα 2021. Ξεκινούν τη δευτέρα 19/7/2021 και ώρα 11:00 έως 03/8/2021 και ώρα 23:59 οι ηλεκτρονικές αιτήσεις στην εεταα. Σήμερα, παρασκευή 21 αυγούστου, ξεκινούν οι αιτήσεις για δεύτερο πρόγραμμα στο οποίο μπορούν να συμμετέχουν οικογένειες με εισόδημα από 27.000 μέχρι 30.000€.

Είσοδος η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων έληξε στις 23:59 της 8.8.2021 σύντομα θα μπορείτε να δώσετε τη συναίνεσή σας, εφόσον δεν την έχετε δώσει.

Βγήκαν την παρασκευή 13 αυγούστου τα προσωρινά αποτελέσματα και αναρτήθηκαν στης ιστοσελίδα της εεταα. Ανακοινώθηκε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τους παιδικούς σταθμούς & κδαπ μέσω εσπα. Κατά 15.000 παιδιά, δηλαδή ποσοστό 10%, αναμένεται να αυξηθούν φέτος οι δικαιούχοι των παιδικών σταθμών εσπα της εεττα, σύμφωνα με το υπουργείο εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων. Η συμπλήρωση του απογραφικού δελτίου εξόδου γίνεται μετά την έξοδο από το πρόγραμμα εσπα, δηλαδή την τελευταία χρηματοδοτούμενη ημέρα που φοιτά το παιδί στον παιδικό σταθμό δωρεάν. Βρες παιδικοί σταθμοί εσπα σε βόρεια προάστια στον πληρέστερο κατάλογο επαγγελματιών, επιχειρήσεων, υπηρεσιών Εεταα παιδικοί σταθμοί εσπα 2021 2022: Διαβάστε στο xristika.gr ποιοι είναι οι δικαιούχοι… Θα ακολουθήσει η διαδικασία αποστολής ενστάσεων από τους γονείς που έχουν καταθέσει ελλιπή φάκελο ή έχουν κάποιο πρόβλημα στις αιτήσεις τους με προθεσμία από τη δευτέρα 15/07. Όπως έχει αποκαλύψει ήδη το ipaidia.gr μέσα στον ιούνιο, θα μπορούν οι δικαιούχοι να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους για τις επιδοτούμενες θέσεις ( vouchers) των παιδιών τους στους παιδικούς σταθμούς, στους βρεφονηπιακούς και στα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών. Εεταα παιδικοί σταθμοί εσπα 2021 2022: Αυξάνονται κατά 10%, δηλαδή κατά 15.000, τα παιδιά που θα μπουν φέτος στους παιδικούς σταθμούς μέσω του προγράμματος της εεταα για τους παιδικούς σταθμούς εσπα, σύμφωνα με τον σχεδιασμό του υπουργείου εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων όπως αναφέρει το dikaiologitika.gr. Αντικείμενο του προγράμματος αποτελεί η παροχή στους ωφελούμενους θέσεων φροντίδας και φιλοξενίας βρεφών και νηπίων, μέσω της «αξίας τοποθέτησης» (voucher), η οποία θα καλύπτει το σύνολο ή μέρος της αξίας των. Έως τις 18 αυγούστου στις 4 μ.μ.

Αυξάνονται κατά 10%, δηλαδή κατά 15.000, τα παιδιά που θα μπουν φέτος στους παιδικούς σταθμούς μέσω του προγράμματος της εεταα για τους παιδικούς σταθμούς εσπα, σύμφωνα με τον σχεδιασμό του υπουργείου εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων όπως αναφέρει το dikaiologitika.gr. Τα προσωρινά αποτελέσματα του προγράμματος «εναρμόνιση. Οι γονείς μικρών παιδιών έχουν αρχίσει ήδη να μας στέλνουν ερωτήματα στο infokids.gr. Ξεκινά από σήμερα δευτέρα 19 ιουλίου η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων για τη συμμετοχή των ενδιαφερόμενων στο πρόγραμμα «εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής. Ψάχνεις παιδικοί σταθμοί εσπα σε βόρεια προάστια;

ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ ΑΣΠΑ & ΧΡΙΣΤΙΝΑ | Πρωτοποριακό Κέντρο ...
ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ ΑΣΠΑ & ΧΡΙΣΤΙΝΑ | Πρωτοποριακό Κέντρο ... from www.vrisko.gr
Βγήκαν την παρασκευή 13 αυγούστου τα προσωρινά αποτελέσματα και αναρτήθηκαν στης ιστοσελίδα της εεταα. Παράλληλο πρόγραμμα που προβλέπει την χορήγηση επιταγών ύψους 180 ευρώ το μήνα για βρεφονηπιακούς και παιδικούς. Είσοδος η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων έληξε στις 23:59 της 8.8.2021 σύντομα θα μπορείτε να δώσετε τη συναίνεσή σας, εφόσον δεν την έχετε δώσει. Σήμερα, παρασκευή 21 αυγούστου, ξεκινούν οι αιτήσεις για δεύτερο πρόγραμμα στο οποίο μπορούν να συμμετέχουν οικογένειες με εισόδημα από 27.000 μέχρι 30.000€. Βρες παιδικοί σταθμοί εσπα σε βόρεια προάστια στον πληρέστερο κατάλογο επαγγελματιών, επιχειρήσεων, υπηρεσιών Όπως έχει αποκαλύψει ήδη το ipaidia.gr μέσα στον ιούνιο, θα μπορούν οι δικαιούχοι να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους για τις επιδοτούμενες θέσεις ( vouchers) των παιδιών τους στους παιδικούς σταθμούς, στους βρεφονηπιακούς και στα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών. Οι γονείς μικρών παιδιών έχουν αρχίσει ήδη να μας στέλνουν ερωτήματα στο infokids.gr. Ξεκινούν οι αιτήσεις στο eetaa.gr.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες του ipaidia.gr το αργότερο μέχρι την άλλη εβδομάδα αναμένεται να δημοσιευτεί η κυα.

Η συμπλήρωση του απογραφικού δελτίου εξόδου γίνεται μετά την έξοδο από το πρόγραμμα εσπα, δηλαδή την τελευταία χρηματοδοτούμενη ημέρα που φοιτά το παιδί στον παιδικό σταθμό δωρεάν. Εεταα παιδικοί σταθμοί εσπα 2021 2022: Είσοδος η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων έληξε στις 23:59 της 8.8.2021 σύντομα θα μπορείτε να δώσετε τη συναίνεσή σας, εφόσον δεν την έχετε δώσει. Βρες παιδικοί σταθμοί εσπα σε βόρεια προάστια στον πληρέστερο κατάλογο επαγγελματιών, επιχειρήσεων, υπηρεσιών Συνήθως αυτή είναι η 31η ιουλίου κάθε έτους, αφού οι παιδικοί σταθμοί είναι. Ξεκινούν τη δευτέρα 19/7/2021 και ώρα 11:00 έως 03/8/2021 και ώρα 23:59 οι ηλεκτρονικές αιτήσεις στην εεταα. Αντικείμενο του προγράμματος αποτελεί η παροχή στους ωφελούμενους θέσεων φροντίδας και φιλοξενίας βρεφών και νηπίων, μέσω της «αξίας τοποθέτησης» (voucher), η οποία θα καλύπτει το σύνολο ή μέρος της αξίας των. Ή είναι ομογενείς ή είναι αλλοδαπές/αλλοδαποί από τρίτες χώρες και διαμένουν. Εεταα παιδικοί σταθμοί εσπα 2020: Στατιστικά στοιχεία του προγράμματος (31/03/2021) παράταση αναστολής λειτουργίας των παιδικών σταθμών έως 5/4/2021 (30/03/2021) υποβολή αιτημάτων για αλλαγή κατηγορίας voucher (α1 σε α2), ή για αλλαγή περιφέρειας (29/03/2021) παράταση αναστολής λειτουργίας των παιδικών σταθμών έως 29/3/2021 (παρ. Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες του ipaidia.gr το αργότερο μέχρι την άλλη εβδομάδα αναμένεται να δημοσιευτεί η κυα. Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για τα voucher των 180 ευρώ. Αυξάνονται κατά 10%, δηλαδή κατά 15.000, τα παιδιά που θα μπουν φέτος στους παιδικούς σταθμούς μέσω του προγράμματος της εεταα για τους παιδικούς σταθμούς εσπα, σύμφωνα με τον σχεδιασμό του υπουργείου εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων όπως αναφέρει το dikaiologitika.gr.

Διαβάστε στο xristika.gr ποιοι είναι οι δικαιούχοι… Αυξάνονται κατά 10%, δηλαδή κατά 15.000, τα παιδιά που θα μπουν φέτος στους παιδικούς σταθμούς μέσω του προγράμματος της εεταα για τους παιδικούς σταθμούς εσπα, σύμφωνα με τον σχεδιασμό του υπουργείου εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων όπως αναφέρει το dikaiologitika.gr. Ή είναι ομογενείς ή είναι αλλοδαπές/αλλοδαποί από τρίτες χώρες και διαμένουν. Ξεκινά από σήμερα δευτέρα 19 ιουλίου η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων για τη συμμετοχή των ενδιαφερόμενων στο πρόγραμμα «εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής. Η συμπλήρωση του απογραφικού δελτίου εξόδου γίνεται μετά την έξοδο από το πρόγραμμα εσπα, δηλαδή την τελευταία χρηματοδοτούμενη ημέρα που φοιτά το παιδί στον παιδικό σταθμό δωρεάν.

We24.gr - Ενημέρωση και επικοινωνία με διαφορετικότητα
We24.gr - Ενημέρωση και επικοινωνία με διαφορετικότητα from i2.wp.com
Παράλληλο πρόγραμμα που προβλέπει την χορήγηση επιταγών ύψους 180 ευρώ το μήνα για βρεφονηπιακούς και παιδικούς. Εεταα παιδικοί σταθμοί εσπα 2020: Βγήκαν την παρασκευή 13 αυγούστου τα προσωρινά αποτελέσματα και αναρτήθηκαν στης ιστοσελίδα της εεταα. Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες του ipaidia.gr το αργότερο μέχρι την άλλη εβδομάδα αναμένεται να δημοσιευτεί η κυα. Διαβάστε στο xristika.gr ποιοι είναι οι δικαιούχοι… Κριτήρια οι ωφελούμενες/νοι της δράσης θα πρέπει να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις: Η συμπλήρωση του απογραφικού δελτίου εξόδου γίνεται μετά την έξοδο από το πρόγραμμα εσπα, δηλαδή την τελευταία χρηματοδοτούμενη ημέρα που φοιτά το παιδί στον παιδικό σταθμό δωρεάν. Πώς θα κάνετε ένσταση για τα προσωρινά αποτελέσματα.

Μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν ένσταση στην διεύθυνση web.eetaa.gr:38445 σχετικά.

Δικαιούχοι οι ενδιαφερόμενες/οι εφόσον επιλεγούν με σειρά μοριοδότησης, λαμβάνουν «αξία τοποθέτησης» (voucher) προκειμένου οι ίδιες/οι να επιλέξουν το φορέα/δομή που επιθυμούν να φιλοξενηθεί το τέκνο τους. Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για τα voucher των 180 ευρώ. Βρες παιδικοί σταθμοί εσπα σε βόρεια προάστια στον πληρέστερο κατάλογο επαγγελματιών, επιχειρήσεων, υπηρεσιών Συνήθως αυτή είναι η 31η ιουλίου κάθε έτους, αφού οι παιδικοί σταθμοί είναι. Η συμπλήρωση του απογραφικού δελτίου εξόδου γίνεται μετά την έξοδο από το πρόγραμμα εσπα, δηλαδή την τελευταία χρηματοδοτούμενη ημέρα που φοιτά το παιδί στον παιδικό σταθμό δωρεάν. Ξεκινά από σήμερα δευτέρα 19 ιουλίου η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων για τη συμμετοχή των ενδιαφερόμενων στο πρόγραμμα «εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής. Μεγάλες καθυστέρησεις για τους παιδικούς σταθμούς εσπα. Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες του ipaidia.gr το αργότερο μέχρι την άλλη εβδομάδα αναμένεται να δημοσιευτεί η κυα. Οι γονείς μικρών παιδιών έχουν αρχίσει ήδη να μας στέλνουν ερωτήματα στο infokids.gr. Διαβάστε στο xristika.gr ποιοι είναι οι δικαιούχοι… Αντικείμενο του προγράμματος αποτελεί η παροχή στους ωφελούμενους θέσεων φροντίδας και φιλοξενίας βρεφών και νηπίων, μέσω της «αξίας τοποθέτησης» (voucher), η οποία θα καλύπτει το σύνολο ή μέρος της αξίας των. Βγήκαν την παρασκευή 13 αυγούστου τα προσωρινά αποτελέσματα και αναρτήθηκαν στης ιστοσελίδα της εεταα. Ξεκινούν αύριο, 17 ιουλίου και θα διαρκέσουν έως την τετάρτη 5 αυγούστου οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για τις επιδοτούμενες θέσεις νηπίων και παιδιών στους παιδικούς σταθμούς και στα κδαπ για το σχολικό.